Onze nieuwe webshop is live! Bekijk hem hier

V-snaren, wisselzakken en PBM

V-snaren, wisselzakken en PBM

V-snaren en poelies

Bij onderhoud aan ventilatie- en afzuigsystemen is het niet alleen van belang dat deze tijdig voorzien worden van schone luchtfilters. Het is tevens noodzakelijk om bij indirekt gedreven ventilatoren op tijd de V-snaren en eventueel de poelies te vervangen.

Als extra service aan onze klanten leveren wij daarom niet alleen luchtfilters, maar ook V-snaren, poelies en klembussen.

Deze materialen kunnen samen met de filters verpakt geleverd worden zodat tijdens een onderhoudsronde al deze materialen aanwezig zijn bij de installatie.

 V-snaren

PBM en wisselzakken

Wij hechten veel belang aan het welzijn van onderhoudspersoneel en adviseren daarom tijdens het vervangen van luchtfiters en eventuele V-snaren altijd persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen. Ter voorkoming van het niet voorhanden hebben van dergelijke middelen, hebben wij PBM-setjes in ons leveringsprogramma opgenomen die net als V-snaren en poelies samen met de benodigde luchtilters verpakt kunnen worden. 
Deze setjes bestaan uit een paar handschoenen en een mondkapje.

persoonlijke-bescherming

Voor het veilig af kunnen voeren van vervuide filters leveren wij op verzoek stevige plastic afvalzakken die we kunnen bijsluiten bij de filters.

Afvalzakkken-filters

Lees voor meer informatie de documentatie of neem contact op met een van onze medewerkers. 

Meer informatie of een offerte aanvragen?