Beurs Aqua Nederland 21 t/m 23 maart

Interfilter ontmoet u graag op de Aqua Nederland beurs 2023 

Van 21 tot en met 23 maart gaan de deuren van Aqua Nederland in de evenementenhal Gorinchem weer open. Dit is hét netwerkevenement voor de nationale watersector. "In de komende jaren moeten de bestuurlijke en managementprocessen voor water(beheer) sterk worden verbeterd. Wat is uw uitdaging?". Tijdens Aqua Nederland komt de gehele waterketen weer samen. De ruim 300 exposanten helpen u graag bij het oplossen van de vraagstukken omtrent watermanagement. Deze vakbeurs is onderverdeeld in vier segmenten; afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water.

Filtratie en procesoptimalisatie 

Daarom vertellen wij u graag, onder het genot van een hapje en drankje, alles over filtratie en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Samen met u zorgen we voor een gezonde, veilige werkomgeving waarbij we belasting voor het milieu proberen te verminderen en rekening houden met specifieke eisen in uw proces. We kunnen op locatie uw hele filtratieproces in kaart brengen én kijken naar uw behoeftes. Dankzij ontwikkeling en engineering kunnen wij u een passend advies geven waarbij we inzoomen op onder andere:

➡️ Langere standtijden
➡️ Betere performance
➡️ Kortere downtime
➡️ Kostenoptimalisatie
➡️ Circulariteit

Wij ontmoeten u graag persoonlijk op onze stand. Registreer u via onderstaande button! U vindt ons op stand A112, direct bij de entree. Graag tot ziens bij Aqua Nederland. 

Registreer u als onze gast

Meer informatie, een offerte of een adviesgesprek aanvragen?