Hoe tevreden bent u met Interfilter? Geef uw mening

Interfilter op de Maintenance NEXT 2023

Bezoek onze stand op de Maintenance NEXT 2023

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze stand op de Maintenance NEXT in Rotterdam Ahoy van 18 tot en met 20 april 2023. Maintenance NEXT is de belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux. Het is dé plek waar onderhoudsprofessionals kennis opdoen, kennis delen, relaties opbouwen en relaties versterken.

Filtratie en procesoptimalisatie

Van vloeistoffiltratie tot ontstoffing tot perslucht- en gasinstallaties en meer! Wij leveren niet alleen een compleet pakket filterelementen en filtersystemen, maar bieden ook innovatieve oplossingen waarmee uw processen verbeterd en verduurzaamd kunnen worden. Hiermee wordt het milieu gespaard en kan er ook flink worden bespaard op kosten voor aanschaf en onderhoud van deze filtersystemen.

Daarom vertellen wij u graag, onder het genot van een hapje en drankje, alles over filtratie en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Samen met u zorgen we voor een gezonde, veilige werkomgeving waarbij we belasting voor het milieu proberen te verminderen en rekening houden met specifieke eisen in uw proces. We kunnen op locatie uw hele filtratieproces in kaart brengen én kijken naar uw behoeftes. Dankzij ontwikkeling en engineering kunnen wij u een passend advies geven waarbij we inzoomen op onder andere:

➡️ Langere standtijden
➡️ Betere performance
➡️ Kortere downtime
➡️ Kostenoptimalisatie
➡️ Circulariteit

Registreer u als onze gast via onderstaande button. Graag tot ziens bij Maintenance NEXT. 

Registreer u hier

Meer informatie, een offerte of een adviesgesprek aanvragen?