Onze nieuwe webshop is live! Bekijk hem hier

Burgers’ Zoo

Er is van alles te beleven in 45 hectare dierenpark in Koninklijke Burgers’ Zoo!

Maar liefst 1,1 miljoen bezoekers duiken er per jaar in 8 miljoen liter water, gaan op avontuur in de overdekte jungle en bewonderen de gieren in de woestijn. Het park onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn ecodisplays, waar grootschalig natuurlijke leefomgevingen zijn nagebouwd waar de bezoeker samen met de natuur en dier onderdeel van uitmaakt.

Burgers’ Zoo en MTI (voorheen Maessen en Hendriks) werken al 40 jaar samen. Medewerkers die voor Maessen en Hendriks werkten, zijn in dienst gekomen bij MTI. Doordat MTI uitsluitend voor Burgers’ Zoo werkt, hebben zij enorm veel kennis en ervaring met de installaties en infrastructuur van Burgers’ Zoo. MTI heeft op haar beurt IFB Filtertechniek ingeschakeld om mee te denken in de uitdaging voor de technische installaties op Burgers’ Zoo. Johan van den Born werkt al 14 jaar bij MTI. Van den Born is erg tevreden over de samenwerking met IFB Filtertechniek. “Naast goede prijzen en snelle levering, worden afspraken nagekomen en zijn de communicatielijnen kort”, geeft hij aan.

Het advies van MTI en IFB Filtertechniek was om een ePM1- 70% filter in plaats van een ePM2,5-70% filter toe te passen in de luchtbehandelingsinstallaties van Burgers’ Zoo. Dit type filter, de GK85 ePM1-70%, draagt bij aan de bedrijfszekerheid, het energieverbruik en de totale onderhoudskosten van de installaties op Burgers’ Zoo. 

Klik hier voor een uitgebreid verslag over de samenwerking tussen Burgers' Zoo, MTI en Interfilter Group.

interfilter hvac oplossing luchtkwaliteit

Meer informatie of een offerte aanvragen?