Hoe tevreden bent u met Interfilter? Geef uw mening

Exact Software Zwolle

Exact Software ademt schone lucht

Binnen de samenwerking tussen Interfilter HVAC en Koomen Installatie hebben beide bedrijven veel aandacht voor het leveren van kwaliteit en service door specifieke aandacht voor elke klant. Net zoals opdrachtgever Exact Software. Exact helpt andere bedrijven bij de digitalisering van de boekhouding. In samenwerking met Interfilter helpt Koomen Installatie op hun beurt door het leveren van de schone binnenlucht bij Exact in Zwolle.

Optimale bescherming tegen fijnstof

Exact Software weet dat luchtkwaliteit in hun werkomgeving belangrijk is voor de gezondheid. Met name voor de werknemers maar ook voor klanten en relaties die op locatie komen is schone lucht van belang, zeker in deze tijden. Op basis van de richtlijnen van Eurovent en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is door Koomen en Interfilter geadviseerd de NW95 ePM1-70% als toevoerfilter toe te passen. Deze 'richtlijn 4/23' voor het selecteren van luchtfilters is gebaseerd op de vervuiling in de buitenlucht (ODA) en de gewenste binnenluchtkwaliteit van het pand (SUP) en schrijft in dit geval een minimale efficiency van ePM1-70% voor. Dankzij het hoge stof houdende vermogen en de lage aanvangsdruk als gevolg van het unieke wave design, verbruiken NW filters minder energie, stoten ze minder CO₂ uit en gaan ze een stuk langer mee.

Luchtkwaliteitsmeting toont schone binnenlucht

Niet alleen aan de hand van het advies, maar ook aantoonbaar aan de hand van data zorgen de NW95 luchtfilters voor een goede luchthuishouding binnen Exact in Zwolle. Op basis van de richtlijnen van Eurovent en de WHO zijn de gemeten concentraties (PM10, PM2.5 en PM1) ruim onder de advieswaardes. Een succesvolle samenwerking tussen Koomen Installatie en Interfilter en natuurlijk goed nieuws voor Exact.

Wilt u weten of uw binnenluchtkwaliteit op een goed niveau zit? Neem dan gerust contact met ons op voor een luchtkwaliteitsmeting of lees er meer over op onze website.

project-exact-en-koomen-installatie

Meer informatie, een offerte of een adviesgesprek aanvragen?