Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Air Intake Screen van ProScreen

ProScreen beschermt uw condensors en bespaart kosten

Air Intake Screens van ProScreen beschermen de condensors van uw installatie tegen grof vuil zoals bladeren, insecten en pollen. Denk aan het beschermen van koeltorens, chillers, dry coolers en de inlaat van de luchtbehandelingsinstallaties. Door de lage weerstand en het feit dat alle lucht inlaat schermen custom-made gemaakt worden, kan het worden toegepast op elk fabricaat en type.

proscreen-air-intake-screen pro-screen-air-intake-screen

Toepassing Air Intake Screens

ProScreen wordt toegepast aan de buitenzijde van de installatie en zorgt ervoor dat grof vuil en andere deeltjes niet kunnen binnendringen. Hierdoor wordt bij warmtewisselaars de warmteoverdracht op een optimaal niveau gehouden wat resulteert in een betere efficiency en lagere energiekosten van de installatie. In vergelijking met de standaard reiniging van de warmtewisselaar kan het Air Inlet Screen eenvoudig vanaf buitenaf worden gereinigd waardoor dit aanzienlijk scheelt in onderhoud.

Onze Air Intake Screens worden toegepast bij diverse segmenten, onder andere datacenters, voedingsmiddelenbedrijven, utiliteitsbouw, gezondheidszorg maar ook in de industrie. 

Voordelen van ProScreen

ProScreen..

  • ..beschermt de condensors van uw installatie tegen vervuiling.
  • ..reduceert uw energieverbruik.
  • ..reduceert onderhouds- en reinigingskosten, want het screen kunt u zelf gemakkelijk demonteren, reinigen en terugplaatsen op de installatie.
  • ..vermindert risico op het uitvallen van de installatie.
  • ..verlengt de levensduur van uw installatie.
  • ..heeft een levensduur van 10+ jaar en wij geven daarom 5 jaar garantie op het materiaal.
  • ..is makkelijk te monteren en demonteren door ons ontwikkelde bevestigingssystemen ProFix (zie video onderaan de pagina) en ProMag (magnetisch). Wij kunnen het ook voor u inmeten en monteren.

ProScreen op onze eigen warmtepomp

Wij maken zelf ook gebruik van de screens. In deze video kunt u zien hoe de schermen op de condensors van onze warmtepomp zijn geplaatst. 

pro-screen-air-intake-screen 

Werkwijze Air Intake Screens

Wij kunnen de installatie op locatie voor u komen opmeten en vervolgens een voorstel leveren. In het voorstel van de Air Intake Screens van ProScreen leveren we de prijsopgave en technische uitwerking aan. We kunnen de Air Screens installeren op locatie zonder stilstand van uw installatie en na het installeren van de Air Intake Screen evalueren we samen de resultaten. 

Voor meer informatie kunt u hieronder doorklikken naar de technische specificaties, installatiehandleiding of vul de maten van uw installatie in voor een offerte op maat. Voor vragen over onze ProScreens kunt u gerust contact opnemen met een van onze medewerkers.

Lees onze ProScreen folder voor meer informatie over ProScreen:

Referentieprojecten
ProScreen®

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Contact