Hoe tevreden bent u met Interfilter? Geef uw mening

Leidingsystemen

Transair leidingen voor perslucht, stikstof en vacuüm

Leidingsystemen foto 1

Artikelinformatie

Transair leidingsystemen

Maak uw installatie compleet met het leidingsysteem van Transair

Wij leveren leidingsystemen van Transair wat voornamelijk wordt gebruikt in aluminium maar ook in RVS. Het leidingsysteem wordt toegepast bij:

Deze drie verschillende leidingen zijn makkelijk te onderscheiden door de kleuren; persluchtleidingen zijn blauw, stikstof leidingen groen en vacuüm leiddingen grijs.

Door de korte montagetijd en eenvoudig toepasbaarheid zijn de leidingsystemen makkelijk uit te breiden. De leidingsystemen van Transair leveren uitstekende prestaties, zijn duurzaam en energiebesparend dankzij de lage weerstand van de buizen. Daarnaast zijn de leidingen van Transair beschikbaar in verschillende dia maten en lengtes met diverse koppelstukken.

De voordelen van het leidingwerk van Transair

Wanneer u het leidingwerk van Transair toepast biedt dit voor u verschillende voordelen: 

  • Leidingen van Transair zijn als enige vanuit de fabriek standaard PED gekeurd. De PED-keuring definieert essentiële eisen voor drukapparatuur en samenstellingen.
  • Door het speciale koppelsysteem is het leidingwerk heel gemakkelijk en snel te monteren.
  • De drie leidingsystemen van Transair zijn makkelijk te onderscheiden door de kleuren; blauw voor persluchtleidingen, groen voor stikstof leidingen en grijs voor vacuüm leidingen.
  • Transair voldoet aan de Europese klasse EN 13501-1. Dit betekent dat het gedrag van het materiaal bij brand binnen de Europese richtlijnen valt.
  • De leidingen zijn gemaakt uit niet-corroderende aluminium.
  • Transair levert een uitstekende duurzame prestatie met een lange levensduur.

Toepassingen van Transair leidingen in industrieën

De leidingsystemen worden toegepast in alle industrieën waar perslucht en-/of stikstof genereerd wordt. Een aantal voorbeelden van deze industrieën zijn:

Advies over het leidingwerk voor uw installatie?

Voor meer informatie over het leidingwerk van Transair kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Mocht u interesse hebben in direct advies, neem dan contact met onze productspecialist, Patrizia Callenbach +31 06 57 42 00 91.

transair leidingsysteem

Downloads

Klik op de onderstaande knop om het document te downloaden.

Meer informatie, een offerte of een adviesgesprek aanvragen?