Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Certificering

ISO certificaten: 9001, 14001 & VCA

Met trots kunnen wij delen dat wij als Interfilter Group ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 & VCA gecertificeerd zijn door het Nederlands Certificatie Instituut B.V.! Dit is een erkenning voor de inzet van ons complete team waarbij de focus ligt op het ontzorgen van onze klanten en het beheersen en waar mogelijk verminderen van milieurisico’s.

Het NCI heeft ons kwaliteitsmanagementsysteem en milieumanagementsysteem grondig onderzocht en ons laten weten dat beide systemen voldoen aan eisen van de International Organization for Standardization, ISO. Dit wil zeggen dat binnen onze bedrijfsvoering alle beschreven processen en instructies worden nageleefd!

Zowel het creëren van een ultieme klantbeleving en duurzaamheid zijn voor ons enorm van belang. De toegekende certificeringen bevestigen voor ons dat wij de juiste visie naleven, Filtration for our Future. 

interfilter iso9001 gecertificeerd         VCA         iso 14001 interfilter

Eurovent certificaat

De meeste van onze filters zijn Eurovent gecertificeerd via onze fabrikant Deltrian en voldoen hiermee aan de hoogste kwaliteitseisen. Een kopie van het Eurovent cerftificaat wordt u op aanvraag toegezonden. Interfilter is als affiliated manufacturer lid van de Eurovent organisatie. Wilt u weten of een specifiek product Eurovent gecertificeerd is? Dit kunt u zien bij de algemene productspecificaties of de documentatie van het desbetreffende filter.

eurovent-certificaat

 

Product certificeringen

Onze producten voldoen aan verschillende certificeringen, afhankelijk van het soort filter en de toepassing ervan. Hieronder ziet u een overzicht van onze productcertificeringen.

Meer informatie, een offerte of een adviesgesprek aanvragen?