Onze nieuwe webshop is live! Bekijk hem hier

Vloeistoffiltratie

Wat is vloeistoffiltratie?

Onder vloeistof filtratie verstaan wij het scheiden van vaste delen uit een vloeistof. Dit geschiedt door middel van verschillende typen industriële filters, van grove tot fijne filtratie. Welk filter gebruikt moet worden is sterk afhankelijk van de exacte toepassing en proces omstandigheden. Onze cartridge filters zijn gecreëerd om elke vloeistof te kunnen filteren in de industriële toepassingen. De vloeistof die door het filter gaat kan hierbij verschillen van water tot oliën.

Werkwijze optimalisatie procesfiltratie

Samen zorgen we voor een gezonde, veilige werkomgeving waarbij we belasting voor het mileu proberen te verminderen en rekening houden met bijvoorbeeld ATEX of FDA. We kunnen op locatie uw hele proces in kaart brengen waarbij filtratie van toepassing is én kijken we naar uw behoeftes. Dankzij ontwikkeling en engineering kunnen wij u een passend advies geven waarbij we inzoomen op onder andere: langere standtijden, betere performance, minder afval, kostenoptimalisatie en circulariteit. 

Compleet assortiment vloeistoffilters

Interfilter Group biedt voor elke hoeveelheid vloeistofvervuiling een oplossing, passend bij uw proces. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Ook als u op zoek bent naar een ander vloeistoffilter kunt u bij ons terecht. Samen met u selecteren wij de juiste vloeistoffilters, afhankelijk van uw specifieke situatie. 

Gecertificeerde vloeistoffilters

Onze industriële filters zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en voorzien van benodigde certificaten, zoals een FDA (Food Grade) certificaat.

Lees op de specifieke pagina's meer over de verschillende categorieën vloeistoffilters en de verschillende soorten, maten en types. Neem voor meer informatie gerust contact op met een van onze medewerkers door middel van ons contactformulier, bellen, appen, mailen of onze live chat.

Meer informatie of een offerte aanvragen?