Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Mobiele lasafzuigingen

Mobiele lasdampafzuigers

Interfilter Group levert verrijdbare units die snel en gemakkelijk te verplaatsen zijn in uw werkplaats voor het afzuigen van lasdampen. De mobiele afzuigsystemen bieden voor iedere situatie betreft stoffen en dampen een passende oplossing. Voor uitgebreide informatie over de units, lees deze blog.

De werking van verrijdbare lasrookafzuiging

Met de puntafzuiging kunt u lokaal diverse stoffen bij de bron afzuigen. Bronafzuiging is daarom ook de beste manier om schadelijke stoffen te verwijderen uit uw werkplaats. Werknemers worden op deze manier niet meer blootgesteld aan de schadelijke of hinderlijke stoffen, wat beter is voor zowel hun gezondheid als productiviteit. In onze blog over afzuiging bij de bron verteld onze Supply Chain Manager, Adnan Andries, meer over lasdampafzuiging. 

Afzuigarmen en filters lasdampafzuiging

Naast de complete mobiele lasdampafzuigers kunt u bij ons ook terecht voor passende afzuigarmen om los te installeren op de units. Daarnaast leveren wij ook de bijbehorende filters, namelijk, ontstoffingspatronen, hepa filters, paneelfilters en filterdoeken. 

Vrijblijvend advies over de lasafzuigingen

Weet u niet welke mobiele afzuiging bij uw situatie past? Kijk dan hier. Uiteraard kunt u voor meer informatie of ons advies gerust contact op met een van onze medewerkers. Verder kijken in onze Interfilter Shop kan natuurlijk ook, want in onze webshop heeft u ook de mogelijkheid om direct mobiele units of toebehoren te bestellen.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Heeft u een vraag?

Onze experts zijn hier om u te helpen.

Zoek een expert