Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Luchtreinigers

Schone lucht voor een gezonder leven

De lucht die we inademen heeft een grote impact op ons leven. We kunnen dagen overleven zonder voedsel en water, maar slechts een paar minuten zonder lucht. De kwaliteit van de lucht die we inademen is ook van essentieel belang voor ons welzijn. Hoe minder allergenen, micro-organismen en chemische verontreinigende stoffen wij inademen, hoe kleiner de kans om ziek te worden. Met name vandaag de dag is een schoon en gezond binnenklimaat belangrijker dan ooit tevoren. Onze luchtreinigers dragen hier aan bij door onder andere het elimineren van virussen en andere ziekmakers.

Luchtreinigers verkleinen de kans op ziek worden

Er wordt door het RIVM veel geadviseerd om meer te ventileren binnen schoolgebouwen om zo de concentratie van virusdeeltjes in klaslokalen te verlagen en de kans op verspreiding van ziekmakers te verkleinen. Maar ventilatie is niet altijd mogelijk en niet altijd afdoende. Onze luchtreinigers zijn 'plug-and-play' inzetbaar als aanvulling op (gebrek aan) ventilatie en elimineren virussen, allergenen, fijnstof, bacteriën en pollen. Op deze manier wordt de ruimte nog beter voorzien van schone lucht. Niet alleen in schoolgebouwen is het reinigen van de lucht een must. De reinigers worden ook ingezet bij onder andere gezondheidscentra, slaapkamers, ziekenhuizen, kantoorgebouwen, vergaderruimtes en kinderdagverblijven.

Wat zijn nog meer de voordelen van onze luchtreinigers?

  • Werken geruisloos
  • Veilig in gebruik 
  • Vereisen minimale ruimte 
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Hoogwaardige filtratie
  • Verwijderen tevens, afhankelijk van het gekozen model, onaangename geuren en gassen.

Assortiment luchtreinigers

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan luchtreinigers en meer informatie over de units? Bekijk dan de productpagina's van onze UV-C en IQAir luchtreinigers of neem contact op met een van onze medewerkers. Zie hier ook al onze andere filterunits.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Heeft u een vraag?

Onze experts zijn hier om u te helpen.

Zoek een expert