Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Elektronisch bestellen met EDI

Interfilter biedt haar klanten de mogelijkheid om elektronisch bestellingen (EDI-bestellingen) te plaatsen voor luchtfilters en V-snaren. Hierbij is het handmatig invoeren van bestellingen niet langer nodig en verloopt de administratieve afhandeling van orders vrijwel volledig automatisch. 

Hoe werkt bestellen bij Interfilter Group?

Zodra de elektronische koppeling tussen het ERP systeem van Interfilter en uw ERP systeem tot stand is gebracht, worden de EDI berichten automatisch gecontroleerd. Wij steunen hierbij de berichten die voldoen aan de volgende standaarden

  • INSBOU
  • ICM, ICB of ICF
  • Andere standaarden behoren ook tot de mogelijkheden. Deze moeten echter in overleg worden geïmplementeerd.

Indien uw ERP systeem geschikt is voor EDI-bestellingen conform één of meerdere van bovenstaande standaarden, wordt het artikelbestand van Interfilter inclusief uw inkoopcondities volledig digitaal beschikbaar gesteld. Hierna is het direct mogelijk om elektronisch te bestellen en te factureren.

Bij een elektronische verzending van de bestelling wordt deze ingelezen door het ERP systeem van Interfilter en zal de besteller een opdrachtbevestiging ontvangen. Deze opdrachtbevestiging wordt vervolgens automatisch ingelezen door uw ERP systeem. Twee dagen na levering van de bestelde goederen wordt er vanuit het ERP systeem van Interfilter een digitale factuur verzonden. Deze kan ook weer direct én automatisch worden ingelezen in uw ERP systeem.

Het gemak van EDI

Bestellen met behulp van EDI heeft de volgende voordelen: 

  • Eenvoudig plaatsen van een bestelling
  • Verkleining kans op fouten
  • Tijd– en kostenbesparing
  • Bestellijsten zijn up-to-date
  • Eenvoudige facturatie
  • Geen papierstroom

Download onze leaflet over EDI bestellen voor meer informatie over het gemak van elektronisch bestellen. Interfilter is aangesloten bij de sites 2ba en Artikelbeheer.nl. Indien u als klant ook aangesloten bent bij een van deze sites dan kunt u eenvoudig onze artikelassortiment met de bijbehorende artikelnummers en prijzen uploaden naar uw bestelsysteem.

2BAartikelbeheer

Meer informatie, een offerte of een adviesgesprek aanvragen?

Heeft u een vraag?

Onze experts zijn hier om u te helpen.

Zoek een expert