Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Filterhuis kaarsenfilters Multi

RVS filterhuizen voor meerdere kaarsenfilters

Filterhuis kaarsenfilters Multi foto 1

Artikelinformatie

De RVS Filterhuizen voor meerdere kaarsenfilters zijn hoogwaardige filtratieoplossingen die ontworpen zijn om de zuiveringsbehoeften van diverse industriële vloeistoffen te vervullen. De solide constructie van roestvrij staal  zorgt voor duurzaamheid en weerstand tegen corrosie, waardoor ze geschikt zijn voor langdurig gebruik in uitdagende omgevingen.

Het materiaal voor onze filterhuizen wordt geselecteerd op basis van procesgegevens, mogelijk met een coating of oppervlaktebehandeling. We gebruiken de volgende materialen: Koolstofstaal, roestvrij staal 304/316, duplex, super duplex, SMO 254, kunststoffen zoals polypropyleen (PP) en glasvezelversterkte kunststoffen. De RVS-filterhuizen voldoen aan de normen PED, EN 13445, of ASME Section VIII.

Toepassing

Deze filterhuizen zijn veelzijdig inzetbaar in sectoren zoals chemische verwerking, voedingsmiddelenindustrie, en farmaceutische productie. Ze zijn geoptimaliseerd voor het verwijderen van deeltjes, sedimenten en onzuiverheden, wat resulteert in verbeterde productkwaliteit en procesefficiëntie.  

Kenmerken

  • Constructie geschikt voor zware omstandigheden.
  • Gemakkelijk te installeren.
  • Makkelijk in onderhoud.
  • Maximumtemperatuur 149 ºC.
  • Maximumdruk 10 bar.

De RVS Filterhuizen voor Meerdere Kaarsenfilters bieden compromisloze filtratieprestaties, duurzaamheid en flexibiliteit. Of het nu gaat om vloeistoffen, chemicaliën of farmaceutische producten, deze filterhuizen zijn op maat gemaakt om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Downloads

Klik op de onderstaande knop om het document te downloaden.

Meer informatie, een offerte of een adviesgesprek aanvragen?