Hydrauliekfiltratie

Wat is hydrauliekfiltratie?

Onder hydrauliekfiltratie verstaan wij het verwijderen van deeltjes uit hydraulische olie. Deze olie moet van optimale kwaliteit zijn. De deeltjes die in de olie terecht komen zijn een potentieel gevaar voor het hydraulische systeem. De juiste hydraulische filters zijn dus van groot belang voor het behoud hier van.

Onze hoogwaardige hydrauliekfilters zijn ontwikkeld voor de zwaarste industriële toepassing. Wij garanderen schone olie en lange standtijden met deze filters. Daarnaast verkleint het de kans op productiestilstand en verlaagd het de productiekosten. De filterelementen zijn ontwikkeld en geproduceerd volgens de hoogste standaard voor hydrauliekfiltratie.

Toepassingen hydrauliekfilters

  • Aggregaatbouw > Voor bescherming van vuilgevoelige componenten zoals servo en proportionaal ventielen, zuigerpompen etc.
  • Mobiele hydrauliek > Voor bescherming van diverse kritische hydraulische componenten ter verlenging van de levensduur.
  • Machinebouw > Voor bescherming van hydraulische componenten en de filtratie van koelvloeistoffen.
  • Smering > Voor bescherming van lagers en tandwielkasten in smeerunits voor de papierindustrie, carrosseriepersen, staalfabrieken en turbines.
  • Turbine > Voor bescherming van hydraulische componenten en smeersystemen

Verschillende categorieën hydrauliekfilters en hydraulische systemen

Wij hebben een ruim assortiment op het gebied van hydraulische filters en filtersystemen. Daarom zijn wij in staat om op elk gebied een passende oplossing te vinden. Hier vindt u onze verschillende hydraulische filters en filtersystemen welke beschikbaar zijn in diverse soorten, maten en types. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via het contactformulier, bellen, appen of mailen. 

hydraulische filters

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Werkwijze optimalisatie filtratieproces

001-engineering.svg

Analyseren

Het vaststellen van behoeftes en de huidige situatie op locatie in kaart brengen. 

001-engineering.svg

Filteradvies

Dankzij ontwikkeling en engineering kunnen wij u een passend advies geven, specifiek voor uw proces.

001-engineering.svg

Implementeren

De implementatie en het testen van de aangedragen oplossing.

001-engineering.svg

Evalueren & optimaliseren

Na een testperiode wordt er een analyse gemaakt en een conclusie aangedragen van de resultaten.