Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Luchtreinigers IQAir

Mobiele luchtreinigers IQAir

Luchtreinigers IQAir foto 1
Luchtreinigers IQAir foto 2
Luchtreinigers IQAir foto 3
Luchtreinigers IQAir foto 4
Luchtreinigers IQAir foto 5
Luchtreinigers IQAir navigatie foto 1
Luchtreinigers IQAir navigatie foto 2
Luchtreinigers IQAir navigatie foto 3
Luchtreinigers IQAir navigatie foto 4
Luchtreinigers IQAir navigatie foto 5

Artikelinformatie

Allergeenvrije ruimtes

Vooral mensen met aandoeningen aan luchtwegen hebben baat bij een schone en allergeenvrije binnenlucht. Luchtreinigers van IQAir bieden hierbij de perfecte ondersteuning en worden wereldwijd ingezet door bijvoorbeeld ziekenhuizen, gezondheidscentra en onderzoeksinstituten.

Topkwaliteit luchtreinigers

Dankzij hun fluisterstille ventilator zorgen IQAir luchtreingers voor zuivere lucht zonder storend aanwezig te zijn. De bewezen kwaliteit van IQAir luchtreinigers wordt door geen enkele andere luchtreiniger geëvenaard. IQAir luchtreinigers verwijderen onder andere:

 • Gevaarlijk fijnstof
 • Bacterieën
 • Virussen
 • Pollen

Afhankelijk van het type luchtreiniger verwijderen deze tevens gassen en geuren zoals bijvoorbeeld:

 • VOC's
 • Geur van openhaarden
 • Uitlaatgassen
 • Geuren van huisdieren

Superieure luchtfiltratie

Voor het verwijderen van zwevende deeltjes en organismen zijn de luchtreinigers voorzien van HEPA filters op ziekenhuis niveau (H12/H13) en voor het verwijderen van gassen en geuren wordt gebruik gemaakt van speciaal geselecteerde filtermedia als aktiefkoolstof en/of een chemisorbant.

Luchtreiniger IQAir HealthPro: De allergiespecialist

De compacte en geluidsarme HealthPro luchtreinigers van IQAir bieden de ideale oplossing voor het afvangen van zwevende allergenen en pathogenen binnen woningen en kantoren. De luchtreinigers worden wereldwijd gebruikt door onderzoeksinstituten, ziekenhuizen en commerciële bedrijven voor het reinigen van de lucht binnen kritische omgevingen.

IQAir HealthPro luchtreinigers zijn voorzien van:

 • PreMax™ (S) voorfilter klasse F8 
 • De V5-Cell™MultiGas™ bevat 2,5 kg filtergranulaat bestaande uit een combinatie 2 verschillende media voor het afvangen van een breed spectrum chemicaliën, geuren en gassen. (Type HealthPro 250)
 • HyperHEPA® (L) fijnfilter met ziekenhuis klasse HEPA H12/H13 voor het afvangen van grove, fijne en ultra fijne stofdeeltjes

Luchtreiniger IQAir GC-serie: De chemicaliën-, gas- en geurspecialist

De compacte en geluidsarme GC-serie luchtreinigers van IQAir bieden de ideale oplossing voor het afvangen van  chemicaliën, gassen en geuren. De luchtreinigers worden wereldwijd gebruikt door onderzoeksinstituten, ziekenhuizen en commerciële bedrijven voor het reinigen van de lucht binnen kritische omgevingen.

IQAir GC luchtreinigers zijn voorzien van:

 • GC HEPA (S) voorfilter met filterklasse H11 voor het afvangen van grove, fijne en ultra fijne stofdeeltjes
 • GC MultiGas™ filterpatronen gevuld met gas- en geurfiltermedium
 • GC na-filter hoezen om de filterpatronen. 

De GC Multigas filterpatronen bevatten samen 5,4 kg filtergranulaat bestaande uit een combinatie 2 verschillende media voor het afvangen van een breed spectrum chemicaliën, geuren en gassen zoals aceton, koolwaterstoffen, formaldehyde, vluchtig organische stoffen (VOS), organische zuren, waterstofsulfide, stikstofoxide, zwaveldioxide, ozon, etc.

De totale filterefficiency van de luchtreinigers is ≥99,97% bij deeltjes met een grootte van ≥0,3 micron en ≥99,5% voor de kleinste deeltjes (bijvoorbeeld fijnstof PM2,5 en PM10, ultra fijnstof en virussen).

Voor aanvullende informatie kunt u de brochure downloaden of contact opnemen met een van onze adviseurs. 

Downloads

Klik op de onderstaande knop om het document te downloaden.

Meer informatie, een offerte of een adviesgesprek aanvragen?