Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Luchttoren Alver Jet-Pulse

Luchttoren met patroonfilters

Luchttoren Alver Jet-Pulse foto 1

Artikelinformatie

Waar worden luchttoren toegepast?

Luchttorens uit de ALVER-serie kunnen worden gebruikt in elke werkomgeving waar afzuiging bij de bron niet mogelijk of onvoldoende is. Luchttorens uit de ALVER-serie hebben een jet-pulse-reinigingssysteem. Het Jet-pulse reinigingssysteem zorgt voor automatische reiniging van de filterelementen in de ALVER-filterunit door middel van perslucht. Op deze manier worden uw onderhouds- en filtervervangingskosten verlaagd.

Voordelen van de ALVER luchttoren

  • Betaalbaar en verlaagd uw installatie- en onderhoudskosten
  • Plug & Play te installeren
  • Duurzaam en lekvrij
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Automatische reiniging door middel van Jet-Pulse
  • Schone lucht zonder dat de installatie geluid maakt

Ventilaroten in de luchttoren

Luchttorens uit de ALVER-serie hebben EC-ventilatoren met een hoge energie-efficiëntie. Naast het leveren van hoge zuigprestaties met een laag energieverbruik, werken EC-ventilatoren zeer stil. Op deze manier kunt u alleen begrijpen dat uw ALVER-apparaat werkt via het LED-paneel erop.

Plan wanneer de luchttoren aan of uit staat

De filterunits uit de ALVER-serie zijn standaard uitgerust met een 7″ LCD-aanraakscherm. Dit scherm biedt niet alleen gebruiksgemak voor de operators, maar beschikt ook over een slimme “Scheduling”-modus.

Met de planningsmodus hoeft u het apparaat niet elke dag te starten en te stoppen. De pauze- en uitschakeltijden kunt u eenmalig instellen en de rust wordt verzorgd door de PLC-gestuurde besturingseenheid. Ook worden de filters tijdens de pauzes schoongemaakt. Hierdoor voorkomen we dat operators worden gestoord door het geluid dat uit het jetpulse-systeem komt.

Bekijk instructievideo van onze partner Bomaksan

Meer informatie over deze luchttoren voor stofafzuiging?

In sommige gevallen zijn luchttorens uit de ALVER-serie mogelijk niet de juiste oplossing. Daarom kijken wij graag samen met u naar de beste oplossing voor uw specifieke proces. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen en advies. 

Downloads

Klik op de onderstaande knop om het document te downloaden.

Meer informatie, een offerte of een adviesgesprek aanvragen?