Hoe tevreden bent u met Interfilter? Geef uw mening

Gezondheidscentra & Ziekenhuizen

Filters voor ziekenhuizen en andere gezondheidscentra

Gezondheidscentra zoals ziekenhuizen en verpleeghuizen vereisen topkwaliteit filters die de binnenlucht voor kwetsbare personen optimaal zuiveren van schadelijk fijnstof en virussen. Wij leveren een compleet assortiment filters dat voldoet aan deze hoge eis. Het betreft onder andere voorfilters, fijnfilters en HEPA filters in diverse uitvoeringen. Met deze luchtfilters zorgen we ervoor dat patiënten en medewerkers worden beschermd tegen infecties en de ventilatiesystemen in de gezondheidscentra blijven beschermd tegen verontreinigingen. 

Veel voorkomende filters in gezondheidscentra & ziekenhuizen

Filteradvies voor zorginstellingen

Laat ons vrijblijvend een fijntofmeting uitvoeren en een filteradvies op maat uitbrengen. Zo zijn de patienten en zorgverleners verzekerd van schone binnenlucht! Een aantal luchtfilters die vaak gebruikt wordt in gezondheidsinstellingen, ziekenhuizen en verpleeghuizen: 

  • Glasvezel zakkenfilters
  • Absoluutfilters/HEPA filters
  • Antibacteriële zakkenfilters
  • Compact filters
  • NW Zakkenfilters
  • Zakkenfilters met koolstof
  • Luchtreinigers met HEPA filters
  • UV-C luchtreinigers

Anti virus zakkenfilters voor ziekenhuizen

Daarnaast beschikt Interfilter nu ook over anti-virus synthetische zakkenfilters. De NWES98PLUS is een zakkenfilter dat zo veel als mogelijk virussen uit de lucht kan filteren waardoor ziekte- en virusverspreiding wordt geminimaliseerd en ook recirculatiesystemen gebruikt kunnen worden. Daarnaast heeft het filter Energielabel A+ en beschikt het over de ISO ePM1-90%. 

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om samen naar de luchtkwaliteit en geschikte luchtfilters te kijken. 

Klik onderstaand op onze whitepaper voor meer informatie over het toepassen van luchtfilters in verpleeghuizen. Bekijk hier het gehele filterassortiment.

informatie luchfiltratie ouderenzorg

Meer informatie, een offerte of een adviesgesprek aanvragen?