Hoe tevreden bent u met Interfilter? Geef uw mening

Hospitality

Luchtfilters in hotels en restaurants

Veel mensen brengen het grootste gedeelte van hun tijd binnen door. Daarom is het van groot belang dat de binnenlucht die zij daar inademen zoveel mogelijk ontdaan is van gevaarlijk fijnstof en virussen. Ook als u op vakantie gaat of voor werk in een hotel verblijft, mag u verwachten dat de lucht die u inademt schoon is. Interfilter Group levert diverse luchtfilters voor een schone binnenluchtkwaliteit in de horeca. 

Veel voorkomende filters in hospitality

Energiezuinige luchtfilters voor hotels

Voor de eigenaar of beheerder van een hotel speelt naast de binnenluchtkwaliteit tevens het energieverbruik door het ventilatiesysteem een grote rol. Bij de samenstelling van ons leveringsprogramma hebben wij met beide rekening gehouden. Wij leveren filters met een hoge efficiency voor het afvangen van fijnstof en met een lage luchtweerstand om de energiekosten zoveel mogelijk te beperken.

Luchtfilters voor kookdampen

Interfilter Group levert ook luchtfilters voor het afvangen van vet, olienevel en kookdampen. Deze vetvangfilters worden vaak ingezet in de keukens van hotels en restaurants om de lucht af te vangen welke vrij komt bij het koken.

Luchtkwaliteitsmeting en filteradvies voor hotels en restaurants

Laat ons een fijntofmeting uitvoeren en een filteradvies op maat uitbrengen, afgestemd op uw wensen. Een aantal luchtfilters die vaak worden toegepast in hotels:

Bekijk hier het gehele filterassortiment.

Case studies luchtfilters bij hotels

Benieuwd naar hoe wij eerder de luchtkwaliteit bij hotels hebben verbeterd? Bekijk dan onze projecten in beeld.

luchtfilters sheraton hotel  luchtfilters bij hotel artemis

Meer informatie, een offerte of een adviesgesprek aanvragen?