Onze nieuwe webshop is live! Bekijk hem hier

Filters voor hotels

Filters voor hotels

Luchtfilters in hotels Veel mensen brengen het grootste gedeelte van hun tijd binnen door. Daarom is het van groot belang dat de binnenlucht die zij daar inademen zoveel mogelijk ontdaan is van gevaarlijk fijnstof en virussen. Ook als u op vakantie gaat of voor werk in een hotel verblijft, mag u verwachten dat de lucht die u inademt schoon is.

Luchtfilters in hotels

Veel mensen brengen het grootste gedeelte van hun tijd binnen door. Daarom is het van groot belang dat de binnenlucht die zij daar inademen zoveel mogelijk ontdaan is van gevaarlijk fijnstof en virussen. Ook als u op vakantie gaat of voor werk in een hotel verblijft, mag u verwachten dat de lucht die u inademt schoon is. 

Energiezuinige filters hotel

Voor de eigenaar of beheerder van een hotel speelt naast de binnenluchtkwaliteit tevens het energieverbruik door het ventilatiesysteem een grote rol. Bij de samenstelling van ons leveringsprogramma hebben wij met beide rekening gehouden. Wij leveren filters met een hoge efficiency voor het afvangen van fijnstof en met een lage luchtweerstand om de energiekosten zoveel mogelijk te beperken.

Filteradvies hotels

Laat ons een fijntofmeting uitvoeren en een filteradvies op maat uitbrengen, afgestemd op uw wensen. Een aantal luchtfilters die vaak gebruikt wordt in hotels: 

  • NW Zakkenfilters
  • Compactfilters/RPV
  • Glasvezel zakkenfilters
  • Zakkenfilters met koolstof
  • Luchtreinigers met HEPA filters
  • UV-C luchtreinigers    

Meer informatie of een offerte aanvragen?