Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Cases

ProScreen bij Van Hout Adviseurs en Installateurs

ProScreens geplaatst in samenwerking met Van Hout Adviseurs en Installateurs

Bekijk hier hoe de koelinstallaties er voor en na de plaatsing van ProScreen uitzien. Samen met Van Hout Adviseurs en Installateurs hebben we screens geleverd en geplaatst op de koelinstallaties van Frencken Investments.

Door de condensors van uw koelinstallatie te beschermen met ProScreen wordt de levensduur van de installatie met een aantal jaar verlengd. Het grove vuil blijft namelijk op het screen zitten en het screen is snel en gemakkelijk te (de)monteren en schoon te maken door middel van een zachte borstel, wat aanzienlijk scheelt in onderhoud. De ProScreens beschermen uw koelinstallaties tegen vervuiling tussen de condensors, reduceren hiermee het energieverbruik en de onderhouds- en reinigingskosten. De ProScreens verminderen het risico op het uitvallen van de installatie en bieden een levensduur van 10+ jaar en meer. Ook hebben de ProScreens een garantie van 5 jaar.

Bekijk hieronder de referentie foto’s van het project bij Frencken Investments samen met Van Hout Adviseurs en Installateurs. Meer informatie over ProScreen? Bekijk dan de productpagina of neem vrijblijvend contact met ons op.