Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Actueel

Interfilter investeert in de gezondheid en vitaliteit van haar medewerkers

Gezondheid en vitaliteit zijn belangrijke aandachtspunten binnen Interfilter Group. Onderzoek heeft aangetoond dat langdurig zitten en gebrek aan beweging het risico op hart- en vaatziekten kunnen verhogen. Mensen die meer dan acht uur per dag zitten, hebben bijvoorbeeld 74% meer kans op deze aandoeningen dan degenen die minder dan vier uur zitten en regelmatig bewegen. Daarom hechten wij bij Interfilter veel waarde aan het welzijn van onze medewerkers en nemen wij actieve maatregelen om hun gezondheid te ondersteunen. 

Vers fruit geeft een dagelijkse boost 

Eén van de manieren waarop wij dit doen, is door ervoor te zorgen dat onze medewerkers toegang hebben tot             vers fruit. Elke week wordt er een assortiment van vers fruit geleverd, waaronder bananen, kiwi’s en appels.              Hierdoor kunnen onze medewerkers gedurende de dag genieten van gezonde snacks en bevorderen wij de              gezondheid en energie van ons personeel. 

Bewegen dankzij zit-sta bureaus voor beweging

Bovendien streven wij naar een gezonde werkomgeving door te zorgen voor goede ventilatie en door onze                  medewerkers aan te moedigen om niet te lang achter elkaar te zitten. Wij hebben bijvoorbeeld zit sta bureaus geïnstalleerd op kantoor, waarmee onze personeelsleden kunnen afwisselen tussen zitten en staan tijdens                    hun werk. Op deze manier moedigen wij een actieve levensstijl aan en creëren wij een gezonde werkomgeving. 

Sporten in onze bedrijfsfitness 

Om ons personeel te stimuleren om actief te blijven, bieden wij hun de mogelijkheid om te sporten in onze            inpandige bedrijfsfitness. Medewerkers kunnen voor, tijdens of na hun werkuren gebruikmaken van deze faciliteit          op tijden die voor hen het beste uitkomen. 

Fietsend naar het werk draagt bij aan gezondheid en het milieu 

Wij moedigen onze medewerkers ook aan om naar het werk te fietsen door middel van het Interfilter fietsplan. Het fietsplan houdt in dat medewerkers een bijdrage voor een fiets ontvangen en deze een x-aantal keer per jaar te                                        gebruiken voor woon-werkverkeer. Door regelmatig te fietsen, verminderen wij niet alleen het gebruik van auto’s, maar                          stimuleren wij ook de fysieke activiteit van ons personeel.  

Investeren in gezondheid voor een productieve toekomst 

Het bevorderen van een gezonde levensstijl en een actieve werkomgeving draagt bij aan het welzijn en de vitaliteit van onze medewerkers en hogere productiviteit en tevredenheid op de werkvloer. Dit heeft niet alleen voordelen voor de werknemers, maar draagt ook bij aan een productieve en succesvolle toekomst voor Interfilter Group.