Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Actueel

Kwaliteit perslucht volgens ISO 8573

Uw perslucht volgens de ISO8573

Op het moment dat de conditionering van uw persluchtinstallatie niet op de juiste manier gebeurt raakt uw persluchtsysteem sneller vervuild door verschillende soorten vervuiling, namelijk:

  • vaste deeltjes,
  • oliedampen,
  • vocht
  • of bacteriën.

Deze vervuiling kan negatief effect uitoefenen op uw proces of eindproduct. De ISO 8573 is een norm die wordt gebruikt om te bepalen aan welke klasse uw perslucht moet voldoen en daarom is de ISO 8573 erg van belang voor een groot aantal industrieën.

Whitepaper over de ISO 8573whitepapaer perslucht iso8573

Lees onze whitepaper om uw kennis over de ISO 8573 te vergroten en problemen in uw installatie te voorkomen. In de whitepaper leest u onder andere over de risico’s van vervuiling in uw persluchtsysteem, hoe u deze kunt voorkomen en over de luchtkwaliteit standaard ISO 8573. 

Meer over persluchtconditionering

Meer lezen over wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat over persluchtconditionering en uw persluchtsysteem? Bekijk dan onze pagina over persluchtconditionering en vind daar ook ons gehele assortiment.

Advies zuiverheidsklasse perslucht?

Advies op maat? Samen met u kijken we graag naar de meest optimale werking van uw persluchtsysteem. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. 

Whitepaper ISO 8573 - Interfilter Group.pdf