Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Actueel

Ons elektrische wagenpark

In de snel evoluerende wereld van duurzaamheid en milieubewustzijn zet Interfilter Group zich vastberaden in voor het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Een initiatief dat in dit streven opvalt, is de transformatie van ons wagenpark naar elektrisch en hybride bedrijfsauto’s. Met zes laadpalen op onze parkeerplaats en 12 elektrische auto's, weten wij serieus werk te maken van een duurzame toekomst.

Het belang van elektrische auto’s

Elektrische voertuigen (EV's) hebben de afgelopen jaren snel terrein gewonnen in de automobielindustrie, en niet zonder reden. Ze bieden tal van voordelen, waaronder een aanzienlijk lagere uitstoot van schadelijke stoffen, verminderde afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en lagere operationele kosten op lange termijn. Het is voor ons dan ook niet minder dan een logische keuze om ons wagenpark zo groen mogelijk te maken.

Nog altijd groeiend

Met 12 elektrische auto's in ons wagenpark, en nog meer op de planning, tonen we onze toewijding aan het milieu en het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Deze elektrische auto's worden ingezet voor verschillende zakelijke doeleinden; van woon-werkverkeer tot aan klantbezoeken. Hierdoor wordt niet alleen de CO2-uitstoot verminderd, maar wordt ook een positieve invloed uitgeoefend op de luchtkwaliteit in Nederland, iets wat wij als expert op het gebied van luchtfiltratie erg belangrijk vinden.

Oplaadinfrastructuur

Een sleutelonderdeel van ons elektrificatieproces van het wagenpark is de installatie van zes laadpalen bij ons bedrijfspand. Deze laadpalen maken het gemakkelijk voor onze medewerkers om hun elektrische voertuigen op te laden tijdens werktijd, waardoor de zorgen over het bereik van deze auto’s worden verminderd. Dit initiatief is niet alleen een teken van de betrokkenheid bij duurzaamheid, maar ook van hun ondersteuning voor medewerkers die de overstap maken naar elektrisch rijden.

Zo veel mogelijk elektrisch of hybride

Bij Interfilter houden we van uitdagingen en gaan we altijd voor de best mogelijke uitkomst. Daarom streven wij naar, waar mogelijk, zo veel mogelijk hybride of elektrische bedrijfsauto’s op ons wagenpark. Dit is een belangrijke stap in het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het verminderen van de impact van onze activiteiten op het milieu.