Onze nieuwe webshop is live! Bekijk hem hier

Air Intake Screens van ProScreen

ProScreen beschermt uw condensors en bespaart onderhoudskosten 

proscreen-air-intake-screen

Air Intake Screens van ProScreen beschermen onder andere de warmtewisselaar van uw installatie tegen grof vuil zoals bladeren, insecten en pollen. Denk aan het beschermen van koeltorens, chillers, dry coolers en de inlaat van de luchtbehandelingsinstallaties. Door de lage weerstand en het feit dat alle lucht inlaat schermen custom-made gemaakt worden, kan het worden toegepast op elk fabricaat en type.

Toepassing Air Intake Screens

ProScreen wordt toegepast aan de buitenzijde van de installatie en zorgt ervoor dat grof vuil en andere deeltjes niet kunnen binnendringen. Hierdoor wordt bij warmtewisselaars de warmteoverdracht op een optimaal niveau gehouden wat resulteert in een betere efficiency en lagere energiekosten van de installatie. In vergelijking met de standaard reiniging van de warmtewisselaar kan het Air Inlet Screen eenvoudig vanaf buitenaf worden gereinigd waardoor dit aanzienlijk scheelt in onderhoud.

Onze Air Intake Screens worden toegepast bij diverse segmenten, onder andere datacenters, voedingsmiddelenbedrijven, utiliteitsbouw, gezondheidszorg maar ook in de industrie. 

Voordelen van de ProScreen

Onze lucht inlaat schermen bied meerdere voordelen:

  • Beschermt uw installatie tegen vervuiling
  • Reduceert uw energieverbruik
  • Reduceert onderhoudskosten
  • Lager risico op het uitvallen van de installatie
  • Verlenging levensduur van uw installatie

De Air Intake Screens hebben een levensduur van 10+ jaar en wij geven 5 jaar garantie op het materiaal. Het materiaal is makkelijk te monteren en demonteren door ons ontwikkelde bevestigingssystemen ProFix (zie onderstaande video) en ProMag (magnetisch). Wij kunnen het ook voor u inmeten en monteren.

ProScreen op onze warmtepomp

Wij maken zelf ook gebruik van de screens. In deze video kunt u zien hoe de schermen op de condensors onze warmtepomp zijn geplaatst. 

pro-screen-air-intake-screen

Werkwijze Air Intake Screens

Wij kunnen de installatie op locatie voor u komen opmeten en vervolgens een voorstel leveren. In het voorstel van de Air Intake Screens van ProScreen leveren we de prijsopgave en technische uitwerking aan. We kunnen de Air Screens installeren op locatie zonder stilstand van uw installatie en na het intalleren van de Air Intake Screen evalueren we samen de resultaten. 

Voor meer informatie kunt u hieronder doorklikken naar de technische specificaties, installatiehandleiding of vul de maten van uw installatie in voor een offerte op maat. Voor vragen over onze ProScreens kunt u gerust contact opnemen met een van onze medewerkers.

proscreen-air-intake-screenpro-screen-air-intake-screen