Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Stofafzuiging Line Jet-Pulse

Compacte filterunit met paneelfilter

Stofafzuiging Line Jet-Pulse foto 1

Artikelinformatie

Compacte stofafzuiging met paneelfilter

De LINE-serie Jet-Pulse stof- en rookafzuigunit met paneelfilter (ookwel filterplaat genoemd) is een compact stofafzuigapparaat met superieure technologie en energie-efficiëntie, dat kan worden gebruikt in toepassingen met middelhoge stof- of rookbelasting.

De voordelen van LINE afzuiginstallaties

  • De unit is betaalbaar
  • Gemakkelijk te installeren en onderhouden
  • Reinigd zichzelf automatisch met Jet-Pulse reinigingsysteem
  • Heeft een stille werking
  • Plug & Play
  • De unit is duurzaam en lekvrij

Het toepassen van de LINE stof- en rookafzuiging

De Jet-Pulse stof- en dampafzuigers uit de LINE-serie zijn de juiste keuze bij een luchtcapacteit tussen de 2.500 m³/h en 15.000 m³/h. Deze units presteren uitstekend in CNC-plasma-/laser-/zuurstofsnijapparaten, lasrookafzuiging, statische verfcabines, zandstraalcabines, het filteren van het stof dat ontstaat tijdens het slijpen en vele andere toepassingen. Dankzij het artistieke, stijlvolle ontwerp gaat het imago van uw productiecentrum er niet op achteruit, maar geeft uw locatie juist een esthetische uitstraling.

De Jet-Pulse stof- en rookafzuigunits net paneelfilter hebben inclusief de accessoires een compact ontwerp. Dankzij deze compacte structuur kan hij overal in uw fabriek geplaatst worden waar een elektrische aansluiting en persluchtaansluiting aanwezig is.

Bekijk instructievideo van onze partner Bomaksan

Vrijblijvend advies over de LINE stofafzuiginstallatie?

In sommige gevallen zijn de Jet-Pulse paneelfilterunits uit de LINE-serie mogelijk niet de juiste oplossing. Sommige hiervan zijn het afzuigen van olieachtige dampen. In deze en soortgelijke gevallen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor in uw proces.

Downloads

Klik op de onderstaande knop om het document te downloaden.

Meer informatie, een offerte of een adviesgesprek aanvragen?