Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Stofafzuiging PKF Jet-Pulse

Complete filterunit met patronen

Stofafzuiging PKF Jet-Pulse foto 1

Artikelinformatie

Modulaire onstoffingsinstallatie PKF Jet-Pulse

De PKF-serie Jet-Pulse modulaire patroonfilterunit maakt een verschil met zijn hoge prestaties en modulaire ontwerp wat zelf de meest veeleisende stofbelastingen trotseert.

Voordelen van de ontstoffingsinstallatie

De apparaten uit de PKF-serie zijn ontworpen als een apparaat dat modulair kan meegroeien met uw toekomstige behoeften en investeringen. Daarnaast is de unit modulair ontworpen, rekening houdend met uw transportkosten. Op deze manier hoeft u geen speciale transportdiensten aan te schaffen bij het transport van deze installatie. De modulaire patroonstof- en rookafzuigunits van Bomaksan (PKF-serie) zijn stofafscheiders met superieure technologie en energie-efficiëntie.

  • Betaalbaar
  • Automatisch Jet-Pulse reinigingssysteem
  • Reinigbare patroonfilters
  • Superieure filtratie

Het toepassen van de PKF Jet-Pulse stofafzuiging

De installaties kunnen worden gebruikt in toepassingen met middelhoge stofbelasting en rookafzuigtoepassingen. De PKF-serie Jet-Pulse dedusting units zijn de juiste keuzes tussen 2.500 m³/h – 100.000 m³/h luchtcapaciteiten. Deze units presteren onder andere uitstekend in CNC-plasma-/lasersnijapparaten, lasrookafzuiging, statische verfcabines en zandstraalcabines. Maar ook bij het filteren van het stof dat ontstaat tijdens het slijpen van vele andere toepassingen. Dankzij het modulaire ontwerp zal uw investering in het oude filtersysteem niet verloren gaan als uw zuigcapaciteit moet toenemen met uw nieuwe investeringen.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

In sommige gevallen zijn de Jet-Pulse patroonfilterunits uit de PKF-serie mogelijk niet de juiste oplossing. Situaties zoals de opname van olieachtige dampen zijn daar enkele van. In deze en soortgelijke gevallen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en de meest nauwkeurige oplossing krijgen tegen de meest betaalbare prijzen.

Downloads

Klik op de onderstaande knop om het document te downloaden.

Meer informatie, een offerte of een adviesgesprek aanvragen?