Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Stofafzuiging PKFC Jet-Pulse

Compacte filterunit met patroonfilters

Stofafzuiging PKFC Jet-Pulse foto 1

Artikelinformatie

Complete stofafzuiging PKFC Jet-Pulse

PKFC Jet-Pulse compacte patroonfilterunits kunnen worden gebruikt als centraal afzuigsysteem of kunnen direct naast de bron van vervuiling worden geïnstalleerd. Het is een compact, plug-and-play-apparaat dat een radiale ventilator, ventilatorbedieningspaneel, Jet-Pulse-reinigingssysteem, een stofopvangbak en patroonfilters bevat. Op deze manier is de stofafzuiging gemakkelijk te plaatsen en onderhouden.

Voordelen van PKFC stofafzuigingen

  • De stofafzuiging is betaalbaar
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Wordt autmatisch gereinigd dankzij Jet-Pulse reinigingstechnologie
  • Plug & Play te installeren
  • De patroonfilters zijn reinigbaar
  • Superieure filtratie

Hoe werkt deze droge stof- en dampafzuiging?

Vervuilde lucht die uit welke bron dan ook wordt opgevangen, wordt via ronde stoftransportkanalen naar het filter gebracht. Op basis van de luchtstroom die door de kanalen gaat en de vooraf bepaalde stoftransportsnelheid kan het juiste ontwerp voor deze kanalen worden bepaald.

Deeltjes die worden meegevoerd door de vervuilde lucht die via de zijwanden van de filterkast binnenkomen, worden vastgehouden door een keerplaat. In dit gedeelte worden de gewenste filtratiesnelheden verkregen door rekening te houden met de snelheid van de lucht. Bovendien worden vonken die naar het filter kunnen komen naar de opvangbak aan de onderkant van de hooper geleid, doordat grote en schurende delen worden vastgehouden. Zo wordt de levensduur van de filters verlengd. Andere stof en rook die de luchtvervuiling veroorzaken, worden tegengehouden met filtermaterialen die zijn getest volgens DIN EN-60335-2-69ek AA, goedgekeurd door BIA en geselecteerd op basis van de toepassing. De gereinigde lucht wordt door middel van een ventilator uit de cabine gezogen en afgevoerd of afgegeven aan de gewenste omgeving.

Bekijk instructievideo van onze partner Bomaksan

Vrijblijvend advies over de PKFC stofafzuiger? 

Wij kijken graag samen naar uw specifieke proces om de juiste ontstoffingsinstallatie te selecteren. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor vragen of advies. 

Downloads

Klik op de onderstaande knop om het document te downloaden.

Meer informatie, een offerte of een adviesgesprek aanvragen?