Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Synthetische zakkenfilters NW

Klasse ISO ePM1-60% - ISO ePM1-90% (F7-F9)

Synthetische zakkenfilters NW foto 1

Artikelinformatie

NanoWave synthetische zakkenfilters

Het toepassen van Nano Wave luchtfilters

  • Fijnfiltratie voor luchtbehandelingskasten en voorfiltratie voor (H)EPA filters

Algemene specificaties NW filters

  • Filterklasse volgens ISO 16890: ISO ePM1-60% - ISO ePM1-90%
  • Filterklasse volgens EN779:2012: F7-F9
  • Medium: Nanofiber met een synthetisch voorfilterdoek
  • Frame: Metaal, hout of kunststof
  • Economische eindweerstand: 250Pa
  • Max. continue temperatuur: 70 Graden Celcius
  • Max. relatieve vochtigheid: 100%
  • Energielabel: A+, afhankelijk van maatvoering en filterklasse

Gecertificeerde Nano Wave zakkenfilters

Type NW(ES) zakkenfilters zijn Eurovent gecertificeerd via onze fabrikant Deltrian en voldoen aan de Europese bepaling EC nº1935/2004 voor geschiktheid voor contact met voedingsmiddelen. De filters hebben allen een laag energieverbruik en lange levensduur.

Anti-virus zakkenfilter

Interfilter Group levert nu ook NWES98PLUS zakkenfilters. Deze synthetische zakkenfilters voldoen ruimschoots aan het advies van de REHVA, want het filter heeft namelijk filterklasse ISO ePM1-90% en energielabel A+. Daarnaast is dit filter voorzien van een virucide coating (citric acid) dat ervoor zorgt dat er zoveel mogelijk virusdeeltjes in de lucht geëlimineerd worden. Bij toepassing van het NWES98PLUS zakkenfilter is het dus mogelijk om de recirculatie van het ventilatiesysteem aan te zetten wat vooral sinds de corona pandemie een groot voordeel is. U kunt meer informatie lezen in onze uitgebreide blog over het filter of door de folder te downloaden.

Top New Wave Energy Saving filter

De nieuwe generatie TNWES-filters garandeert een ePM1 rendement van 70% met een energieklasse A+. Onze nieuwe filtertechnologie is verbeterd om de initiële drukval van de filtermedia te verminderen en tegelijkertijd de stofretentie te verbeteren. Door het gebruik van een A+ energieklasse filter zijn de energiekosten lager. De TNWES voldoet aan de eisen van de ISO 16890-norm (Eurovent 4/23 - 2020) en past binnen de selectie van algemene ventilatieluchtfilterklassen. Deze ePM1 70% zakkenfilter (wat de minimale efficiëntie is) behaalt de certificering erkend door Eurovent om te voldoen aan de eisen van de Wereld Gezondheidsorganisatie en staat dus garant voor een hoge kwaliteit van de binnenlucht. 

Voor aanvullende informatie kunt u de brochure downloaden of contact opnemen met een van onze adviseurs middels het formulier, appen, bellen of mailen.

Meer informatie, een offerte of een adviesgesprek aanvragen?