Datacenters

Filters voor datacenters

Bij datacenters speelt naast schone lucht ook energieverbruik een grote rol. Wij hebben diverse filters voor CRAC-units en HVAC-installaties in ons leveringsprogramma waarmee niet alleen schone lucht verkregen wordt, maar die tevens helpen het energieverbruik zo laag mogelijk te houden voor een zo gunstig mogelijke PUE/TCO.

Veel voorkomende filters in datacenters

Energiezuinige A+ luchtfilters voor datacenters

Een aantal van deze filters is zo zuinig qua energieverbruik dat zij het Eurovent energielabel A+ mogen voeren. Voor het afvangen van corrosieve gassen leveren wij bijvoorbeeld klasse ePM2,5-70% zakkenfilters die voorzien zijn van koolstofgranulaat.

Advies op maat voor datacenters

Laat ons een fijntofmeting uitvoeren en een filteradvies op maat uitbrengen welke optimaal is afgestemd op uw wensen. Een aantal luchtfilters die vaak gebruikt wordt in datacenters:

Daarnaast raden wij het product ProScreen aan voor datacenters. Dit scherm wordt geplaatst voor de condensors van uw koelunit(s). Het luchtinlaat scherm zorgt ervoor dat grof vuil buiten uw installatie blijft, de installatie niet meer speciaal gereinigd hoeft te worden en er enorm veel energie bespaard kan worden. 

Klik onderstaand op onze whitepaper voor meer informatie. Bekijk hier het gehele filterassortiment.

luchtfiltratie datacenters

 

Meer informatie, een offerte of een adviesgesprek aanvragen?