Interfilter op de Installatie Vakdagen

Bezoek onze stand 231 op de Installatie Vakdagen 2023

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze stand op de Installatie Vakdagen in Evenementenhal Hardenberg van 12 tot en met 14 september 2023. De Installatie Vakdagen is een beurs waarbij product, techniek en oplossing samenkomen. Het is dé plek waar installatieprofessionals kennis opdoen, kennis delen, relaties opbouwen en relaties versterken.

Dinsdag 12 september 13.00 uur - 21.00 uur

Woensdag 13 september 13.00 uur - 21.00 uur

Donderdag 14 september 13.00 - 21.00 uur

Filtratie en procesoptimalisatie

Bij de Installatie Vakdagen staan verschillende thema's centraal: Installatiezaken, Sanitair & water, Duurzame energie, Gezond binnenklimaat en Slimme gebouwen. Van luchtfiltratie tot waterfiltratie tot duurzame filters. Wij leveren niet alleen een compleet pakket filterelementen en filtersystemen, maar bieden ook innovatieve oplossingen waarmee uw processen verbeterd en verduurzaamd kunnen worden. Hiermee wordt het milieu gespaard en kan er ook flink worden bespaard op kosten voor aanschaf en onderhoud van deze filtersystemen.

Daarom vertellen wij u graag, onder het genot van een hapje en drankje, alles over filtratie en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. Samen met u zorgen we voor een gezond, veilig binnenklimaat waarbij we belasting voor het milieu proberen te verminderen en rekening houden met specifieke eisen in uw situatie. We kunnen op locatie uw hele filtratieproces in kaart brengen én kijken naar uw behoeftes. Dankzij ontwikkeling en engineering kunnen wij u een passend advies geven waarbij we inzoomen op onder andere:

➡️ Langere standtijden
➡️ Betere performance & efficiency
➡️ Energieverbruik & klasse
➡️ Kostenoptimalisatie
➡️ Circulariteit & afvalvermindering

Registreer u als onze gast via onderstaande button. Graag tot ziens bij de Installatie Vakdagen, op stand 231

Registreer u hier

Meer informatie, een offerte of een adviesgesprek aanvragen?