Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Waterbehandeling

Filtratietechnieken waterbehandeling

Van grove voorfilters tot absoluut filters tot (riool)gasfilters. Wij leveren hiertoe niet alleen een compleet pakket standaard filterelementen en filtersystemen, maar bieden ook innovatieve oplossingen waarmee processen verbeterd en verduurzaamd kunnen worden. Hiermee wordt het milieu gespaard en kan er ook flink bespaard worden op de kosten voor aanschaf en onderhoud van deze filtratiesystemen. In deze video ziet u een greep uit ons assortiment voor waterbehandeling.

Veel voorkomende filters in waterbehandeling

Verwijdering van slib en residuen uit water folder waterfiltratie

Als de Nederlandse verdeler van de Testori Group, een van de wereldleiders in industriële filtratie voor productieprocessen en milieubeschermingsprocessen, leveren wij voor nagenoeg elk filtersysteem het optimale filterdoek voor het verwijderen van slib en residuen uit afvalwater. Dit betreft zakkenfilters, filterpersdoeken, filterdoeken voor panfilters, drumfilters en bandpersfilters. De toe te passen filtermedia en garens worden afgestemd op het productieproces zodat duurzaamheid en bedrijfszekerheid gewaarborgd kunnen worden. Omdat Testori het volledige fabricageproces van de filters van A tot Z in eigen beheer heeft, kunnen wij in de meeste gevallen klant specifieke wensen vervullen om filterprocessen te verbeteren.

Afvalwaterzuiveringsprocessen

Interfilter Group levert de benodigde componenten voor diverse fasen binnen het afvalwaterzuiveringsproces. Hier vallen onder andere persluchtsystemen en stikstofgeneratoren van het fabrikaat Parker ten behoeve van dissolved air flotation, dissolved gas filtration, demisters voor gaswassers en filters voor gas- en vloeistofzuivering.

Drinkwaterbehandeling

Drinkwater moet schoon en veilig zijn. Om dit te kunnen realiseren biedt Interfilter haar klanten een compleet gamma aan specifieke drinkwaterfilters en filterhuizen. Niet alleen sediment filters vallen binnen het standaard assortiment, maar ook actief koolstoffilters. De behuizingen worden vervaardigd van kunststof of roestvast staal en voldoen uiteraard aan de wettelijke normen die gesteld worden aan drinkwaterproductie.

Optimalisatie waterfiltratie proces

Kwaliteit, service en duurzaamheid staan bij ons voorop bij het selecteren van ons assortiment. Naast onze standaard producten ontwikkelen wij ook in overleg met de klant verbeterde en nieuwe producten voor de optimalisering van het filterproces. Het resultaat is bijvoorbeeld:

  • Reductie aanschaf-, afval- en onderhoudskosten
  • Creeër een hoger rendement in productie
  • Minimaliseer uw productieonderbrekingen
  • Verduurzaming filtratieproces

Laat u door ons adviseren. Bekijk hier het gehele filterassortiment. Download onze folder voor meer informatie over waterfiltratie en wat wij hierin voor u kunnen betekenen. 

Meer informatie, een offerte of een adviesgesprek aanvragen?