Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Actueel

Interfilter Group neemt Avilo Stikstof en Persluchtsystemen over

Interfilter Group kondigt overname Avilo Stikstof en Persluchtsystemen aan

Met trots kondigen wij aan dat Interfilter Group het bedrijf Avilo Stikstof en Persluchtsystemen uit Dirksland heeft overgenomen.

De overname van Avilo is een mijlpaal voor Interfilter Group waarbij de complementaire kennis en ervaring van beide bedrijven ons de mogelijkheid geeft om klanten een nog breder scala aan hoogwaardige oplossingen te bieden”, aldus Nick van Sliedregt, Managing Director van Interfilter Group.

Over Avilo

Logo avilo stikstof en persluchtAvilo is producent en leverancier van hoogwaardige stikstofgeneratoren, persluchtsystemen en laboratorium gasgeneratoren. Zij leveren al 24 jaar zowel standaardapparatuur als op maat gemaakte systemen die wereldwijd succesvol worden toegepast binnen uiteenlopende markten. Zij bedienen afnemers in segmenten zoals Food & Beverage, Olie & Gas, Chemie, Farmacie, Automotive en Laboratoria. Avilo heeft zich sinds 2001 gepositioneerd als een kennisgedreven totaalleverancier die niet alleen systemen ontwerpt, produceert en installeert, maar ook de klant volledig ontzorgt op het gebied van preventief en correctief onderhoud, en waar nodig begeleidt bij de (her)certificering van systemen.

Uitbreiding van kennis en expertise

De synergie tussen de diverse afdelingen van Interfilter Group en Avilo zorgt voor wederzijdse aanvulling van kennis, kunde, ervaring en expertise. Dit stelt Interfilter Group in staat om alle klanten een ongeëvenaarde dienstverlening te bieden bij vraagstukken omtrent filtratie, stikstof, perslucht en labgassen.

Integratie en gedeelde waarden

Zowel Interfilter als Avilo hebben een familiaire bedrijfscultuur en een gerenommeerde reputatie in de markt waarbij klanttevredenheid de hoogste prioriteit heeft voor beide bedrijven.

Klanten van zowel Interfilter Group als Avilo kunnen erop vertrouwen dat de service die zij gewend zijn behouden blijft, zonder verstoring van bestaande contracten, projecten of afspraken”, zegt Nick van Sliedregt, Managing Director van Interfilter Group.

De gedeelde waarden zorgen ervoor dat de integratie van Avilo naadloos zal verlopen, met behoud van de hoogste normen in kwaliteit en service waar beide bedrijven om bekend staan. Bovendien zullen klanten profiteren van een breder scala aan expertise en oplossingen. Indien gewenst kunnen zij gebruik maken van het gecombineerde advies en de uitgebreide diensten op het gebied van filtratie en perslucht- en gasbehandeling.

Zowel het team van Avilo als het team van Interfilter Group zijn enthousiast en kijken er naar uit om samen nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Wij zijn erg trots op wat we in de afgelopen 24 jaar hebben opgebouwd en hebben veel zin in de toekomst als onderdeel van de Interfilter Group”, aldus Jaap van Vliet (63), aanblijvend Director van Avilo.

De overname van Avilo door Interfilter Group is effectief per 14 maart 2024.

Heeft u vragen over dit nieuwsbericht? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.  

interfilter neemt avilo over