Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Actueel

Werken-leren bij Interfilter Group

Hoe is het om bij Interfilter Group te werken in combinatie met een opleiding?

Wij vroegen het onze collega's! Ilana, Renée, Ilja en Lars delen graag hun ervaring over hoe het is om als student, naast je opleiding, te werken bij Interfilter Group. Alle vier zijn het studenten die na een stage zijn blijven plakken. Zo is de een aan het afstuderen en is de ander werkzaam bij de organisatie in combinatie met school. Lees hieronder een stukje over ieder zijn/haar verhaal en lees de volledige interviews onderaan de pagina. Solliciteren voor een baan of stageplek? Dit kan via onze vacaturepagina!

Lars Buitenhek - WO Bedrijfskunde

Toen ik begon bij Interfilter Group had ik eigenlijk nog geen idee wat ik qua werk leuk zou vinden binnen de organisatie. Ik kreeg de mogelijkheid om op verschillende afdelingen taken uit te voeren om erachter te komen wat het beste bij me past. Zo heb ik meegelopen op de marketing afdeling, heb ik wat taken mogen uitvoeren voor finance en ben ik bezig geweest met werkzaamheden voor de sales. Aan het eind van mijn stage is duidelijk geworden dat ik me zou gaan focussen op sales van het perslucht- en gasbehandeling assortiment. Ondertussen houdt ik mij ook bezig met het binnendienst werk voor dit assortiment. Dit heb ik een tijdje naast mijn studie gedaan en februari heb ik mijn studie afgerond. De flexibiliteit die Interfilter kon bieden heeft uiteindelijk de doorslaggevende factor gegeven om in dienst te treden. Ik kon mijn werk namelijk makkelijk combineren met mijn studie doordat ik flexibele werkuren mocht maken. 

Wat zijn jouw leukste herinneringen?

Dat is de familiedag. Sowieso zijn de borrels ontzettend gezellig, maar deze was bij uitstek het leukst. Er was een tent afgehuurd waar vrijwel het gehele bedrijf met aanhang naar toe kwam. Op dit soort evenementen leer je je collega’s ook goed en op een andere manier kennen. En daarnaast is een feestje altijd gezellig. 

Waarom zou je andere studenten aanraden om bij Interfilter te gaan werken of stagelopen?

Ik zou andere studenten ten zeerste aanraden om bij Interfilter te gaan werken of stagelopen vanwege verschillende redenen. Ten eerste biedt Interfilter een dynamische en leerzame werkomgeving waar je de kans krijgt om praktijkervaring op te doen. Ze hebben een toegewijd team dat bereid is om kennis en begeleiding te delen, wat je persoonlijke en professionele groei bevordert. Bovendien biedt Interfilter interessante projecten en kansen om je bij te laten dragen aan innovatieve oplossingen voor in de filtratie sector.