Hoe tevreden bent u met Interfilter? Geef uw mening

Voedingsmiddelenindustrie

Filters voor de voedingsmiddelenindustrie

Wilt u het risico van besmetting of vervuiling door verontreinigde lucht tijdens fabricageprocessen binnen voedselverwerkende bedrijven minimaliseren? Voor de voedingsindustrie heeft Interfilter Group een ruim assortiment aan producten zoals luchtfilters, vloeistoffilters, ontstoffings filters, persluchtfilters en meer. Bekijk hier het gehele filterassortiment.

Veel voorkomende filters in voedingsmiddelenindustrie

Gecertificeerde filters voor de voedingsmiddelenindustrie

Bij de samenstelling zijn we uitgegaan van de begrippen kwaliteit en duurzaamheid. Onze klant moeten er op kunnen vertrouwen dat de producten die zij kopen bij Interfilter staan voor schone lucht, schone vloeistoffen en voor en minimale belasting van het milieu. Zo zijn de filters via onze fabrikanten gecertificeerd door:

  • Eurovent
  • FDA, Food Grade
  • ATEX
  • WRAS
  • DWIQ
  • NSF
  • En meer

Filteradvies voor voedselverwerking

Graag kijken we samen met u op locatie naar uw complete filtratieproces in de fabriek en uiteraard houden we rekening met uw behoeftes met als doel; procesoptimalisatie. Hierna kunnen wij door middel van onze kennis en engineering een passend advies geven waarbij wij rekening houden met onder andere; de nodige certificeringen, langere standtijden, minder afval, kostenoptimalisatie, circulariteit en betere performance. Hoe partnership met Interfilter Group er precies uitziet en wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, kunt u hier ontdekken.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen, appen, mailen, chatten of door gebruik te maken van ons contactformulier. 

Meer informatie, een offerte of een adviesgesprek aanvragen?