Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

Filter units

Bij Interfilter Group leveren wij ook verschillende soorten filterunits betreft verschillende soorten filtratie:

  • Luchtreinigers met UV-C licht of kleinere mobiele luchtreinigers met HEPA filters. Deze luchtreinigers zijn bedoeld om in te zetten bij bijvoorbeeld scholenzorginstanties, in huis, op kantoor, labaratoria en alle andere utiliteitsgebouwen. De luchtreinigers helpen namelijk bij het reinigen van de lucht en het verwijderen van virusdeeltjes. 
  • Filterkasten op maat. Interfilter levert niet alleen luchtfilters voor in de LBK. Het is ook mogelijk om bij Interfilter Group een luchtbehandelingskast op maat aan te vragen. 
  • Mobiele lasdampafzuigingen voor het afvangen van lasdampen in de werkplaats. Deze stofafzuigingen worden ingezet voor het afvangen van kleine, schadelijke stoffen bij lassen, construeren, metaalbewerken en meer.
  • De NOx filterbox container. Deze filterbox is een enorme filter unit welke wordt geplaatst bij voornamelijk bouwprojecten. Het doel van deze filter container is om stikstof depositie te reduceren door de stikstof uitstoot dicht bij het bouwproject af te vangen voordat het in de natuur terecht komt. 
  • Tot slot verkoopt Interfilter Group ook complete ontstoffingsunits op maat. Dit zijn complete ontstoffings installaties voor ontstoffen of product terugwinning. 

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Heeft u een vraag?

Onze experts zijn hier om u te helpen.

Zoek een expert